HÄRLIGT HÄNG

Vinterfest är äventyr och inspiration men anledningen till att många kommer att återvända är sen sköna stämningen, gemenskapen och det härliga hänget!

INNERGÅRDEN

På FriluftsByns innergård finns gott om plats för skönt häng och flertalet grillplatser. Ved köper du i receptionen.

VINTERFIKET

Dagtid öppar vi upp Vinterfiket i Vardagsrummet. Gofika och lättare lunch serveras mellan 11:00 och 14:00 både Lördag och Söndag.

TOPPSTUGAN

Toppstugan på Skuleberget håller öppet Lördag och Söndag 11.30 – 15.00. Höga Kusten Stigen (2,5km) tar dig från FriluftsByn till toppen av världarvet.

VARDAGSRUMMET

Vardagsrummet håller öppet fredag och lördag kväll. Se till att boka bord i tid. Drop-In i mån av plats.
Boka bord Vardagsrummet >>

VARDAGSRUMMET

Vardagsrummet håller öppet Fredag och Lördag kväll för middag. Vardagsrummet har två sittningar, en tidig och en senare sittning med start 19:00 där du även behåller bordet till stängning. Drop-In i mån av plats. Se till att boka bord i tid: Bordsbokning Vardagsrummet >>

LEVANDE-MUSIK!

På fredag kör Musikmakarna spontanframträdanden 21:00 – 22:00 och lördag kommer Musikbolaget och bjuder på skönt gung. Musikbolaget kör tre omgångar med start 18:00. Oavsett vilken sittning du väljer kommer du få njuta av deras stämmor. Vill du ha mer drag bokar du bord på senare sittningen med start 19:00.

BOKA BORD I TID!

Då restriktioner inte tillåter stående gäster måste samtliga gäster sitta ner vid bord. Vardagsrummet har bordsbokning – se till att boka bord i tid för att säkra en plats. Drop-in vid mån av plats.
Boka bord i Vardagsrummet >>

FREDAGSKVÄLL

Fredag kväll blir störtskön. Filmvisning av Linda Åkerberg och spontanframträdanden av talanger på Musikmakarna. Det här kommer bli mysigt! 
Bordsbokning Vardagsrummet >>

LÖRDAGSKVÄLL

Våra vänner Musikbolaget kommer förbi och höjer tempot. Vi dukar långbord Bier-Garden style vid scenen och hakar på efter egen förmåga, ork och vilja.
Bordsbokning Vardagsrummet >>

Fredagkväll klockan 21:o0 får vi kolla in Linda ”Wilderness Stories” Åkerbergs senaste film från Kebnekaise. Glöm inte att boka bord om du vill slå dig ner i Vardagsrummet. 

VI TAR DET EN GÅNG TILL

Vi har försökt få med detta över hela denna sida – men vi tar det en gång till. Om du vill hänga i Vardagsrummet på fredag eller lördagkväll så bör du boka bord för att försäkra dig om plats. Självklart kommer vi erbjuda drop-in i mån av plats men givet nuvarande restriktioner måste alla sitta ner vid bord och därför kan du som vet att du vill vara med på kvällarna boka bord för att försäkra dig om en plats.

Självklart kan du även välja att slå dig ner på FriluftsByns innergård och njuta av lägereldarna.

GÄSTSPEL: HERNÖ GIN

Lördag kväll får vi besök av världens bästa Gin Destilleri – Hernö Gin och Magnus Oljud Ernstsson tar över baren.

Bees Trees
Hernö Juniper Cask
Granskottsinfuserad honung
Citron

Jon Collins
Hernö Old Tom
Hallonsockerlag
Citron
Sodavatten

Kaffe-Negroni
Kaffeinfuserad Hernö Navy Strength Gin
Söt Vermouth
Bitter