JAG ÄR PÅ!

Vinterfest kommer bli en riktigt härlig helg med njutbara äventyr i kombination med intressanta föreläsningar och skönt häng. Du väljer själv om du vill vara med hela helgen eller titta förbi över fredag eller lördag.

1. ANMÄLAN

Se till att anmäla dig i tid >>

(Naturkompaniet bjuder på de 150 första anmälningarna fre-sön. Ange kod ”naturkompaniet”.)

2. GÅ MED I FB-GRUPPEN

WeAretheOutdoorCollective >>

Här lägger vi upp allt från senaste information om helgen till samåkning och delat boende.

3. VIKTIGT: VARDAGSRUMMET

På Fredag kväll visas film i Vardagsrummet och på Lördag är det live band och gästspel av Hernö Gin. Vill du vara säker på att få plats bokar du bord! Det finns även möjlighet till drop-in i mån av plats men givet nuvarande restriktioner så måste alla sitta vid bord och ingen får stå upp. Därför bör du som vill vara säker på att få en plats på kvällarna i Vardagsrummet boka bord i tid!
Bordsbokning Vardagsrummet >>

HELA HELGEN

Fredag 13:00  - Söndag 15:00
Haka på allt skoj och lärorikt. Föreläsningar och workshops både fredag och lördag, äventyr, lån av snöskor, skönt häng och levande musik.
500 kr

FREDAG

13:00  - 23:00
Föreläsningar där vi tar första steget mot att förverkliga våra drömmar samt biokväll i Vardagsrummet.
300 kr

LÖRDAG

09:00 - 23:00
Kurser inom friluftsliv, äventyr och fritt lån av snöskor, skönt häng i vardagsrummet, gästspel av Hernö Gin och live-band.
300 kr

RESA, BOENDE OCH MAT

Du väljer själv hur du tar dig till FriluftsByn men tyvärr är det faktiskt enklast med bil. Har du plats i bilen eller kan tänka dig samåka – ta gärna en titt i vår grupp: WeAretheOutdoorCollective.

FriluftsByn har flertalet boendealternativ men självklart kan du även åka hem på kvällen eller bo hos vänner och familj. Du bokar boende i FriluftsByn separat.

FriluftsByn håller Toppstugan, Vinterfiket och Vardagsrummet öppet under Vinterfest. Om du vill laga egen mat så tar du med friluftskök eller köper ved och nyttjar någon av grillplatserna.

KONTAKT!

Vinterfest arrangeras av FriluftsByn i samarbete med partners och volontärer. Vill du komma i kontakt når du oss enklast på hej@friluftsbyn.se

Mail: hej@friluftsbyn.se
Tel: 070-5408577
Se gärna om informationen du söker finns på hemsidan. Annars hör av dig så hjälper vi dig gärna.

HUR SKA JAG KLÄ MIG UNDER VINTERFEST?

Under föreläsningar eller på kvällarna i Vardagsrummet kör du din stil. Men om du ska ge dig ut på äventyr så kommer det blir trevligare om du klär dig hyfsat ”rätt”. Vi tar ett snack med Magnus från Naturkompaniet och Jerry från FriluftsByn för att få lite tips inför Vinterfest.